Om oss
Omnämnda i:
Byggahus
Svd
Expressen
Bakgrund
A 100% A
Textstorlek
Senast uppdaterad: 26 januari 2021

Om oss

Vad är GreenMatch.se?

GreenMatch.se är en internetbaserad tjänst som erbjuder offertunderlag på gröna energikällor från flertalet leverantörer. Tjänsten är kostnadsfri och du binder dig inte till några fortsatta avtal. När du använder GreenMatch kan du spara tid och pengar, eftersom våra leverantörer konkurrerar med varandra vilket ger dig ett bättre erbjudande.

Är tjänsten på GreenMatch verkligen kostnadsfri?

Ja, för dig som konsument är offertbegäran helt kostnadsfri. Det beror på att många återförsäljare av värmepumpar, solceller och andra produkter är villiga att betala en summa för att få tillgång till intresserade kunder. GreenMatch strävar efter att ge dig som konsument den bästa informationen kring produkten som du är intresserad av, samtidigt som du ar möjlighet att lämna dina kontaktuppgifter för att matchas med våra utvalda leverantörer.

Vi värdesätter kvalitet, vilket genomsyrar både val av leverantörer och vårt arbetssätt. Efter att kontaktformuläret skickats in, får du en påminnelse om att ringa upp oss. Samtalet syftar till att stämma av ytterligare några frågor som våra leverantörer behöver för offerten. Samtidigt säkerställer vi att både kund och leverantör har samma förväntningar på affären. För GreenMatch är det viktigaste att både kunder och leverantörer får en positiv upplevelse av tjänsten och är nöjda med resultatet.

Vem står bakom GreenMatch?

GreenMatch är en tjänst som ägs och drivs av AWM-Network, som har sin bas i Köpenhamn, Danmark. AWM-Network driver flera danska och internationella Internetbaserade tjänster.